Stabbenmarsjen

DCP_1464
Stabbenmarsjen kom i gang for mer enn 15 år siden, og siden har vi gått (ha,ha) De første turmarsjene gikk faktisk til Kjærvågsund. Da var det egentlig tenkt at vi skulle gå til ulike steder på Titran som for eksempel til Kjærvågsund, vindmøllene eller Stabben. Men da det begynte å bli vår og folk i husene uti Kjærvågsund, var det ikke så kjekt å ha organisert kaffeslabberas på plenene.

Derfor tok vi istedenfor turen til Stabben. Som de fleste vet, kan vi ikke skryte på oss for mye finvær her på Titran, så da Harald Gautvik foreslo at vi kunne drikke kaffen vår inne i tårnet, ble vi glad for det. 

Turen går fra ”Været” ca. klokken 11.00 den siste søndagen i hver måned. Det er en ny vertinne hver gang og hun har med seg kaffe, saft og kaker. Turdeltakerne betaler etter eget ønske for mat og drikke. Inntekten går opprinnelig til badeplassen i Kjærvågsund, der har vi kjøpt rutsjebane, bygd flåte og laget en liten parkeringsplass. Det varierer veldig hvor mange som deltar på disse turene, alt fra 10-50, så det er ikke lett for vertinnen å beregne mat og drikke.

Målet for disse turene var å få folk til å gå mer, men vi synes at det sosiale er like viktig. Det går ann å kjøre helt til døra for dem som ikke kan gå langt.

Vi ønsker alle hjertelig velkommen Stabbenmarsj den siste søndagen i hver måned.